Mesures d'accés a l'Hospital durant la pandèmia de COVID-19


 


En el context de la pandèmia per coronavirus, l’Hospital Germans Trias ha pres mesures especials per contenir la transmissió del virus, i vetllar, així, per la salut de pacients i professionals.

 

És per això que s’han implementat uns requeriments en l’accés al centre tant per a pacients, com per a visites, acompanyants i professionals.

 

 

Actualment hi ha dos punts d’accés oberts: l’entrada principal de l’Hospital i l’entrada d’Urgències Maternal.

 

Entreu per la porta d'Urgències Maternal si heu d'anar a Ginecologia, Obstetrícia, Clínica del Dolor, quiròfans, Cirurgia Major Ambulatòria, extraccions de sang, Pediatria, Hospitals de dia, Insuficiència Cardíaca, Malalties Infeccioses, Hemodinàmica, ICO (quimioteràpia, radioteràpia, proves funcionals, consultes externes), Farmàcia i Arxius.


 

 

 

Si sou un pacient o un usuari
 

En el cas dels pacients i usuaris, per a poder accedir al centre cal que tingueu una visita programada a consultes externes o a algun dels gabinets, una cirurgia major ambulatòria o un ingrés programat. Heu de saber que:

 

  • Els pacients amb visites programades en algun dels serveis de consultes externes o gabinets haureu de passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector de les pantalles que trobareu als vestíbuls.

    Els pacients que no disposeu de la Targeta Sanitària Individual (TSI), haureu de facilitar:

 

- El vostre document d’identificació (document d’identitat o passaport)

- Full de citació

 

  • Els pacients que no disposeu de cap dels requisits esmentats o en el supòsit de qualsevol altra incidència, us  haureu d’adreçar al taulell per a ser atesos.

 

  • Els pacients que tingueu una prova diagnòstica, cirurgia major ambulatòria (CMA ) o ingrés programats haureu de:


- Passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector

- Ensenyar el vostre document identificatiu (document d’identitat o passaport).

- Mostrar el full de citació.

 

Només podreu accedir al centre 15’ abans de la cita programada. 

 

És important que recordeu que en cas de visita o prova programades haureu d’assistir sols, sense acompanyant. Excepcionalment els menors d’edat i persones que ho necessitin podran venir acompanyades d’una sola persona.

 

 

 

Si veniu a visitar un pacient ingressat

 

Heu de saber que només està permesa l'entrada d'1 acompanyant en horari de dilluns a diumenge de 13h a 16h, a excepció d'aquells pacients que requereixin per la seva condició o estat de salut, un certificat d'accessibilitat excepcional, que emetrà el metge o la supervisora de la Unitat.

 

Podreu accedir per l’entrada principal o maternal i haureu d’informar a qui ve a visitar. En el cas de que desconegui el número d’habitació teniu a la vostra disposició el punt d’informació.

 

L’acompanyant serà sempre la mateixa persona durant l’horari de visita de 13h a 16h, és a dir, no es produiran intercanvis de visitant durant l’horari de visita.

 

Recordeu seguir les recomanacions de convivència de la planta durant la seva permanència en el centre:

- mascareta quirúrgica en tot moment

- higiene de mans

- to de veu baix i el telèfon en silenci

- està prohibit introduir aliments a l’hospital

 

Recordeu que podeu aprofitar la visita per a recollir els béns personals del pacient, si així considereu.
 

 

Si teniu un visita professional

 

Les visites professionals, o aquelles persones que vinguin a fer una visita laboral a algun dels nostres professionals, hauran d’haver estat registrats prèviament per la seva persona de contacte.

 

Si el registre no s’ha realitzat correctament, haureu d’ensenyar algun document que acrediti el motiu de la visita o dirigir-vos al taulell d’incidències i contactar amb el professional directament.


Tornar a l'inici