Informació per als nostres pacients

L’Hospital està al vostre costat per resoldre qualsevol dubte que pogueu tenir en aquests moments. Podeu contactar amb la Unitat d'Atenció a la Ciutadania a través d'aquests telèfons:

   
  • 934978903
    
  • 934978531
         
   
  • 934978888
 
  • 934978535

 

     Mesures per visitar pacients ingressats 

Us informem que actualment les visites a pacients hospitalitzats estan restringides. Es tracta d'una mesura presa amb l'objectiu de garantir la seguretat de pacients i professionals i està subjecta a l’evolució de la pandèmia.

 


 

Documents de l'Hospital per a pacients i familiars 

         

 

Acompanyament i suport al procés de dol

 

També, si heu patit la pèrdua d'algun familiar o persona propera, us facilitem aquest enllaç on trobareu la informació de Grup de Suport al Procés de Dol AVES.

 

Podeu contactar-hi al telèfon 620 88 31 64. També enviant un correu electrònic a info@avesgams.org  facilitant les vostres dades personals nom, cognoms i telèfon per a què un equip de voluntaris pugui contactar amb vosaltres telefònicament.
 

 

Gestió emocional

        

 

 

El Departament de Salut ha desenvolupat una aplicació per donar-vos suport durant aquest període difícil. Podreu fer una evaluació de la vostra salut mental, disposar d'eines per gestionar els símptomes de malestar, accedir a recursos professionals de salut mental i rebre notificacions i consells sobre com cal actuar en cada situació.